Recensies

Hieronder kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden.

Op dit moment hebben 815 klanten ons beoordeeld, met een 8.7 gemiddeld!. Schrijf ook een beoordeling

Tanja
Best
10
Aanbeveling!
17-06-2021

Beschrijving
Prima bedrijf

Paul
Nieuwegein
10
Aanbeveling!
11-06-2021

Beschrijving
Dit is een goed en eerlijk bedrijf, zeker aan te raden. Ik heb hier een auto gekocht en dezelfde dag kreeg ik een probleem, de injector was stuk. De auto hebben zij kosteloos bij mij opgehaald, terwijl dit toch een stuk rijden is, daarna is de auto keurig gemaakt. Dus hulde voor dit bedrijf.

Mark
Melderslo
4
Aanbeveling!
07-06-2021

Beschrijving
Begin van de Corona hebben wij onze auto ingeruild voor een occasion. Destijds aangegeven dat we zeker 1 jaar zonder grote kosten moeten kunnen rijden. Dag na afhalen begint motormanagement lampje te branden. Wordt opgelost geven ze aan. Prima 2 onderdelen vervangen maar na 1 week wederom storing. Daarnaast waren de achterbanden kaal (hebben we gezien en willen we zelf laten vervangen) echter bij het wisselen van de banden blijken er fusee kogels e.d. Speling te hebben, remschijven en blokken waren op. Dit na 6 maanden in coronatijd met bijna geen kilometers erop. Hoe kon deze auto goedgekeurd zijn? Daarop is gebeld en alles zou opgelost worden. De auto is meerdere dagen terug geweest maar vandaag remt de auto ijzer op ijzer dus conclusie er is belooft dat alles opgelost zou zijn. Remblokken zouden zijn vervangen echter hoe kan deze nu dan ijzer op ijzer remmen? Is er überhaupt wel iets aan de klachten gedaan? Je weet het maar nooit. Wij raden in ieder geval aan geen auto te kopen bij schoenmakers erp!

Henk
mill
10
Aanbeveling!
07-06-2021

Beschrijving
Kan niet beter ben uiterst tevreden

Hans
Heumen
10
Aanbeveling!
05-06-2021

Beschrijving
Prima geholpen met de aankoop van de auto. Vriendelijke en behulpzame verkoper. Geen gladde praatjes maar duidelikk met de uitleg.

Eric
Heesch
7
Aanbeveling!
31-05-2021

Beschrijving
Door een communicatie foutje ging de aankoop van een auto niet door. Later ben ik toch naar tevredenheid voorzien van een trekhaak tegen een gereduceerd tarief. Dat was toch netjes opgelost.

Ellen
Gemert
9
Aanbeveling!
26-05-2021

Beschrijving
Na 14 jaar waren we toe aan een andere auto. Toevallig stond het type auto waarnaar wij op zoek waren dicht bij huis, in Erp. We gingen kijken, bespraken dat de auto afgeleverd zou worden met een trekhaak, afleverbeurt enz. Toen we de auto gingen halen werden we blij verrast; men had de achterruitwisser en de matten ook nog even kostenloos vervangen, zodat de auto "helemaal af" was. Sympathiek en behulpzaam team, fijne sfeer.

Anne
Ehv
10
Aanbeveling!
26-05-2021

Beschrijving
Ik ruilde mijn renault twingo in voor een ford fiësta. Ik kreeg een eerlijke prijs terug voor mijn oude auto en vertrok na een uur met mijn nieuwe bolide. Ik ben blij met mijn aankoop en heb na een 10 ritjes rijden nog geen gemiste gebreken opgemerkt.

Hans
Zeist
8
Aanbeveling!
22-05-2021

Beschrijving
ondanks een klein herstelpuntje na oplevering hebben ze dat probleemloos opgelost.

Mike
Tiel
9
Aanbeveling!
17-05-2021

Beschrijving
Erg nette zaak en aardige werknemers. Auto werd netjes en schoon opgeleverd

Meer recensies laden
Zijn meestal afkomstig van 1e eigenaar
Voorzien van een onderhoudsverleden
Gegarandeerde km. stand middels NAP