Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Niet voor niets is Volkswagen de norm in de auto-industrie. Talloze andere automerken zien VW als hun voorbeeld. Ze proberen de rijkwaliteiten van een Volkswagen te evenaren, of de bouwkwaliteit, of het tijdloze design. Maar waarom zou u met een dergelijke kopie genoegen nemen? Met deze Volkswagen Touran kunt u nu kiezen voor het origineel. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Touran. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De comfortstoelen van deze Volkswagen Touran staan bekend om zijn goede zithouding. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verschuifbare achterbank.

Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het audio-navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden.

Neem contact op en we regelen een afspraak!

Volkswagen Touran 1.5 TSI Comfortline 7p

€ 25.445,-

Kilometerstand 77.950km
Bouwjaar 2020
Vermogen 150 pk
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
BTW/Marge BTW
17_other_image_1624435451731659553.png

"Persoonlijk contact heeft onze voorkeur, kom gerust langs."

-Team Schoenmakers Auto's

Autobedrijf Schoenmakers
Heuvelberg 9
5469 NM Erp

0492-351030

Gerelateerde auto’s

31646750

SEAT Alhambra

1.4 TSI Style


€ 27.945,- -40.710 km-2018
cnext.png
cprev.png
Morgen Internet - Light website