Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Duitse techniek met Spaanse pit. Da′s Seat: auto emocion. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en verschuifbare achterbank zijn aan boord.

Ingebouwde spraakbediening maakt het mogelijk om de auto te bedienen zonder dat uw aandacht wordt afgeleid. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Seat heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Deze Seat is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! U bent in deze Seat ook voorzien van lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. In de Seat Alhambra heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

SEAT Alhambra 1.4 TSI Style

€ 28.995,-

Kilometerstand 40.697km
Bouwjaar 2018
Vermogen 150 pk
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
BTW/Marge Marge
17_other_image_1624435451731659553.png

"Persoonlijk contact heeft onze voorkeur, kom gerust langs."

-Team Schoenmakers Auto's

Autobedrijf Schoenmakers
Heuvelberg 9
5469 NM Erp

0492-351030

Gerelateerde auto’s

35411063

Volkswagen Touran

1.5 TSI Comfortline 7p


€ 26.745,- -77.669 km-2020
cnext.png
cprev.png
Morgen Internet - Light website