Header Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Deze Mercedes-Benz A-klasse gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze Mercedes-Benz A-klasse. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Met de zuinige dieselmotor haalt u veel kilometers uit een volle tank. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Mercedes-Benz zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren voor en achter. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Een door ons gemonteerde trekhaak is al mogelijk vanaf €600,-

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Mercedes-Benz A-Klasse 180 d Launch Edition

€ 23.495,-

Kilometerstand 89.341km
Bouwjaar 2019
Vermogen 116 pk
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
BTW/Marge BTW
17_other_image_1624435451731659553.png

"Persoonlijk contact heeft onze voorkeur, kom gerust langs."

-Team Schoenmakers Auto's

Autobedrijf Schoenmakers
Heuvelberg 9
5469 NM Erp

0492-351030

Gerelateerde auto’s

35308560

Hyundai IONIQ

1.6 GDi Comfort


€ 19.495,- -71.387 km-2019
cnext.png
cprev.png
Morgen Internet - Light website