Garantie

top_cargarantie
De aanschaf van een occasion gaat vaak gepaard met vragen en onzekerheid. Al staat de verkoper in voor de kwaliteit van de auto, kan er aan elke auto iets kapot gaan. De fabrieksgarantie op nieuwe auto’s verloopt al na twee jaar en u wilt met uw occasion niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. CarGarantie beperkt dit risico aanzienlijk.

Rijden zonder zorgen

De aanschaf van een auto met een reparatie kostenverzekering van CarGarantie is een prima deal. Met de CarGarantie die uw dealer u aanbiedt, kunt u ook na de fabrieksgarantie in heel Europa minstens 3 maanden langer rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onvoorziene reparatiekosten (zie optimale dekking). En u ziet: alle technische onderdelen zijn gegarandeerd!

Materiaalkostentabel

materiaalkostentabel

Geen onverwacht hoge reparatiekosten

Technische mankementen kunnen bij geen enkele auto uitgesloten worden. Een reparatie- kostenverzekering van CarGarantie voorkomt dat u voor onverwachte hoge reparatiekosten komt te staan. Onze reparatiekostenverzekering voorziet in de volledige vergoeding van de loonkosten. Bij een kilometerstand van meer dan 100.000 kilometer geldt voor de vergoeding van de materiaalkosten een beperkt eigen risico. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van het totaal aantal gereden kilometers (zie materiaal- kostentabel).

Wat te doen in geval van pech?

Heeft u pech, dan laat u de auto eenvoudig bij uw dealer repareren. Deze handelt vervolgens alle administratieve zaken voor u af. Afrekening vindt snel plaats, rechtstreeks tussen CarGarantie en uw dealer. Zo heeft u er geen omkijken naar. Is uw dealer ver van de plaats waar u pech heeft? Geen probleem! U meldt het probleem telefonisch bij uw dealer. De reparatie laat u vervolgens, in overleg met uw dealer, uitvoeren in elke garage van uw merk. Ook in dit geval vindt afrekening plaats tussen CarGarantie en de dealer.

Optimale dekking voor uw auto

Kies uit Basis of Comfort, naargelang uw behoefte aan zekerheid.
* BASIS pakket 6 maanden €395,-
Inclusief afleverbeurt en APK
* COMFORT pakket 6 maanden €695,-
Inclusief afleverbeurt en APK

Zijn meestal afkomstig van 1e eigenaar
Voorzien van een onderhoudsverleden
Gegarandeerde km. stand middels NAP