Recensies

Hieronder kunt u lezen wat onze klanten van ons vinden.

Op dit moment hebben 675 klanten ons beoordeeld, met een 8.6 gemiddeld!. Schrijf ook een beoordeling

Mart Schreurs
Horst
8
Aanbeveling!
28-05-2020

Beschrijving
Netjes geholpen en tevreden over afhandeling

Geachte heer. E.R.
Halfweg
7
Aanbeveling!
23-05-2020

Beschrijving
Nette ( "corona" ) ontvangst en goede toelichting op de auto waar we in geïnteresseerd waren. Nog paar kleine puntjes bij / kort na aflevering moeten worden hersteld. Tot nu toe prima geholpen.

e-bikeaccu.nl
Gemert
10
Aanbeveling!
22-05-2020

Beschrijving
Jaar geleden een auto gekocht, nu naar een jaar er ook een beurt laten doen. hebben de auto destijds zo goed afgeleverd dat er eigenlijk niets aan hoefde te gebeuren. Goede auto's voor een zeer gunstige prijs.

Carla Hellings
Beek en Donk
10
Aanbeveling!
22-05-2020

Beschrijving
In één keer geslaagd voor een nieuwe auto! Vriendelijke eerlijke deskundige verkoper en ruime keuze. Snelle service!

Toon
Geldrop
10
Aanbeveling!
18-05-2020

Beschrijving
Afgelopen vrijdag hebben wij bij Schoenmakers een 2e hands Ford Focus diesel gekocht. Omdat we de auto snel nodig hadden hebben wij deze zonder verdere keuringen meegenomen. Omdat we tijdens de zeer uitgebreide proefrit ruim de tijd hadden om de auto te bekijken en uit te proberen hadden wij het volste vertrouwen hierin. Helaas wilde de auto op maandagochtend niet starten. Wij zijn meteen teruggereden naar Schoenmakers en deze hebben meteen gekeken wat er aan de hand kon zijn. Gelukkig was het alleen de accu. Er is meteen een nieuwe accu besteld en binnen 2 uur konden we weer op weg. Op onze vraag wat de kosten waren werd geantwoord: “ Dit hoort bij de service”. Wij hopen nog lang te genieten van de auto maar de volgende wordt zeker weer gekocht bij Autobedrijf Schoenmakers te Erp. Toon en Mieke - Geldrop

Tiny
Helmond
10
Aanbeveling!
14-05-2020

Beschrijving
Heel net bedrijf met heel veel keuze uit jong gebruikte auto's. Ontzettend goed geholpen door Wouter. Hier een hele mooie Opel Mokka X gekocht. Ook de aftersales is zeer goed. Wij zijn super tevreden over autobedrijf Schoenmakers.

Luuk Bekker
Boekel
10
Aanbeveling!
05-05-2020

Beschrijving
Zeer positief over autobedrijf schoenmakers. 2 jaar geleden mijn auto gekocht daar. En tot op heden geen problemen mee gehad. Maken graag tijd voor je.

Roland
Zuid-Beijerland
10
Aanbeveling!
03-05-2020

Beschrijving
Ik ben goed geholpen bij autobedrijf schoenmaker. Men nam de tijd. Aflevering was ook goed. Kortom ik ben een zeer tevreden klant met een auto die aan mijn verwachtingen voldoet.

René
Soest
10
Aanbeveling!
02-05-2020

Beschrijving
Vandaag een Renault Captur gekocht bij deze garage. Zeer vriendelijk geholpen. De Renault ziet er als nieuw uit. Dat wordt weer jarenlang rijplezier.

Dirkjan
Wageningen
10
Aanbeveling!
30-04-2020

Beschrijving
Ik kan iedereen aanraden om eens een kijkje te nemen bij autobedrijf schoenmakers te Erp groot aanbod aan auto's En kan ook iedereen aanraden om daar u auto voor onderhoud te brengen fanatische service Qua onderhoud zijn het vakmensen die weten waar ze over praten en denken meteen mee zo dat u weer veilig de weg op kan Ik geef auto bedrijf schoenmakers een dikke 10

Meer recensies laden
Zijn meestal afkomstig van 1e eigenaar
Voorzien van een onderhoudsverleden
Gegarandeerde km. stand middels NAP